Besvaret af: Kontakt Biblioteket
Senest opdateret: Aug 25, 2016     Set: 176

Jeg er på jagt efter billeder fra Kongens Have, dvs. fotos og evt. gamle raderinger eller kort i en høj opløsning. Har jeg mulighed for at låne det gennem jer og hvad er proceduren?

Tak for din henvendelse. Alle fotografier, tegninger, grafik mm. af københavnske steder og lokaliteter er digitaliserede og kan ses online i REX.

Materialet udlånes ikke.

Du kan se billederne online i REX ved at gøre følgende:

1. Vælg Billeder online i feltet Samlinger/Biblioteker

2. Søg på f.eks. Kongens Have

3. Klik på online adgang under hver af dine fund, og du vil se en række billeder af/fra den pågældende lokalitet. (Klik på linket under det enkelte billede for at se billedet i større format.)

Ønsker du at købe skanninger af de enkelte billeder i 300 dpi, skal du blot sende en mail til kontakt@kb.dk med et link til det pågældende billede samt billedets titel og DT-nummer.

Prisen på den enkelte skanning afhænger af størrelsen på originalmaterialet. Du kan se prislisten under Digitalisering og læse mere under Generelle betingelser.

Relatede emner

Kontakt i juli/august

Tlf. 33 47 47 47 (kl. 9-16)

Vi behandler henvendelser hverdage kl. 9-16, og du kan normalt forvente svar senest kl. 15 den førstkommende hverdag. Hvis din forespørgsel kræver yderligere undersøgelser, kan der gå op til tre arbejdsdage før du får svar. Din henvendelse besvares af informations- og fagspecialister.